Loading...

MONTECALA GARDENS

DEVELOPED BY VAPF
Montecala Gardens

APPARTEMENTEN IN EEN UNIEKE OMGEVING

 

Appartementenmet een natuurlijke touch, tuinen, ruime terrassen voorzien van pergola’s met lamellen, aardekleurige gevelelementen, lift. Alle appartamenten zijn zowel van binnen als van buiten tot in de puntjes verzorgd.

Appartementenmet Met een 2 slaapkamers en 2 badkamers, voorzien van airconditioning, ingebouwde vloerverwarming,sanitair warm waterdoor middel van een Ecodan hybride waterpomp met een hoge energie-efficiëntie, lichttechnische installaties, alarminstelling, ventilatiesysteem, ontwerpelementen, zoals de glazen wand in de badkamer van de master bedroom, de design-keuken die aansluit op de eetkamertafel, badkamermeubilair, enz. Kleine details die een groot verschilmaken, voor een optimale sfeer van gastvrijheid en luxe.

Het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimten, waarvan de klant al sinds de eerste dag kan genieten,is gericht op het scheppen van een aangenaam familieverblijf. Zo vindt u er diversezwembaden, omringd door ruime terrassen waar u heerlijk kunt zonnen, een speeltuin voor de kleintjes, een sociale club, tuinen en overdekte parkeerplaatsen. De Cala del Llebeig ende dorpen Moraira en Jávea bevinden zich op korte afstand van het wooncomplex. Tot slot kunt u bij Residential Resort Cumbre del Sol terecht voor een gevarieerd aanbod van diensten.

BEKIJK DE MODELLEN

GEMEENSCHAPPELIJKE ZONES

ZWEMBAD
OPEN PARKING
SOCIALE CLUB
KINDERSPEELTUIN
LIFT
TUIN